Nu gesloten: 14:00 - 19:00

Persoonlijk stijladvies

Voor elke stijl, voor elke gelegenheid.

Met ons uiterst ruime aanbod aan topmerken in herenmode zorgen wij dat u bij ons gegarandeerd een outfit vindt waarmee u elke dag vol zelfvertrouwen de deur uit stapt. Wij combineren persoonlijk en oprecht stijladvies met kwalitatief maatwerk en zorgvuldige retouches, zodat wij u in elk aspect van uw stijl van dienst kunnen zijn.

Bij Impuls komen hoogwaardige mode en persoonlijke service samen tot een aangename winkelervaring voor elke klant. Of u op zoek bent naar een volledige combinatie voor een specifieke gelegenheid of één nieuw kledingstuk om uw garderobe te vervolledigen, ons deskundig team begeleidt u met enthousiasme in uw zoektocht.

Persoonlijk en oprecht stijladvies

Door onze jarenlange ervaring en passie voor mode is ons team in staat uw smaak en stijl vlot in te schatten. Zo kunnen wij u uiterst efficiënt helpen met het uitzoeken en voorstellen van kledingstukken die perfect in lijn liggen met wat u zoekt, of die u net verrassen en uit onverwachte hoek uw stijl verder aanvullen.

Kom gerust even rondkijken en ontdek het genot van shoppen bij Impuls Fashion!

   Perfect op maat

   Een kostuum, jeans of hemd op maat,  perfect aangepast aan uw pasvorm en smaak.

   Impuls stelt samen met jou de ultieme combinatie samen. Verfijnd tot in het kleinste detail en perfect passend. De kleding maakt de man.

   meer info

   Retouches

   Heeft u het perfecte kledingstuk gevonden maar is het net niet de perfecte pasvorm voor uw lichaam? Bij Impuls is dat geen enkel probleem. Onze inhuis retoucheuse zorgt ervoor dat uw keuze perfect op uw maat wordt aangepast.

     Maatwerk

     Onze semi-maatwerk diensten combineren vakmanschap met personalisatie, waarbij we met aandacht voor de kleinste details uw favoriete kledingstukken aanpassen aan uw wensen en smaak.

     Of het nu gaat om een dagelijks maatpak of een kostuum voor een bijzondere gelegenheid, onze semi-tailored maatwerkopties zorgen ervoor dat u er niet alleen goed uitziet, maar dat u kan genieten van een authentiek kledingstuk dat helemaal past bij wie u bent.

     Afhankelijk van het kledingstuk kan u de kleuren, stof, knoppen en andere details volledig zelf bepalen.

     onze troeven

     Kom langs bij Impuls Fashion en ontdek…

     DE BESTE MERKKLEDIJ ONDER 1 DAK
     PERSOONLIJK STIJLADVIES op maat
     Retouches met de grootste zorg
     Hemden & kostuums op maat

     Onze uitgebreide collectie topmerken in mannenmode
     Ons uitgebreide aanbod aan topmerken in mannenmode sluit naadloos aan bij elke smaak en stijl. Zo is elke kledingkeuze bij Impuls Fashion een statement van klasse en kwaliteit.
      

     Een compleet aanbod voor elke gelegenheid, van casual tot formeel
     Impuls Fashion biedt stijlvolle opties voor elke gelegenheid. Of u nu op zoek bent naar vrijetijdskledij of een meer klassieke combinatie, bij Impuls kan u steeds terecht.
      

     Persoonlijk en oprecht stijladvies gebaseerd op jarenlange ervaring en vakkennis
     Ons team staat voor je klaar met stijladvies die jouw persoonlijkheid in zijn kracht zet, dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis.
      

     Een aangename en efficiënte winkelervaring
     Onze sfeervol ingerichte winkel en betrokken service zorgen voor een uiterst aangename winkelervaring. De winkel is gemakkelijk bereikbaar en heeft ruime parkeermogelijkheden.
      

     Volledig unieke kledingstukken door ons aanbod in maatwerk
     Wij brengen uw stijl tot leven dankzij ons aanbod in maatwerk, waarbij we de kledingstukken van uw voorkeur perfect kunnen aanpassen aan uw smaak en voorkeuren.
      

     Retouches met de grootste zorg
     Dankzij onze jarenlange ervaring en gedegen productkennis passen wij uw kleding perfect aan aan uw pasvorm en herstellen wij uw favoriete kledingstukken met de grootste zorg.

     • “Het Impuls-team heeft een sterke vakkennis en combineert jarenlange ervaring met een familiale aanpak en service. We luisteren naar de noden van elke man en geven hem aangepast stijladvies.”


      Dominque Coornaert
      CEO bij Impuls Fashion

     PERSOONLIJK STIJLADVIES VOOR ELKE GELEGENHEID.

     Bepaal je type

     Vertel ons jouw stijlvoorkeuren en bepaal zo welk type het best bij jou past.
     Ja Redelijk Een beetje NEE!
     Ja Af en toe Als het moet NEE!
     Ja Af en toe Zelden NEE!
     Ja Af en toe Zelden NEE!
     Ja Af en toe Zelden NEE!
     Ja     NEE!
     Ja Meestal Soms NEE!
     Ja Meestal Soms NEE!